ok, já si taky myslím, že je to nic moc blahodárného pro organismus, ale kamarádka co dělá v prodejně Lidl, tak říkala, že při směně si kupují lidlácké energeťáky a pochvaluje si je. Zelený čaj je na mě asi opravdu jen čaj, kafe jsem si zkoušela do termohrnku a vždy bylo studený, jinou termosku nemám, než větší termohrnek, nevím jestli studené kafe je to samé co čerstvé, ale lepší studené než nic
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.