Víčka dobře umyju a šroubovací po uzavření překlopím skleničku- ta horká marmeláda to sterilizuje. Předpokládám, že marmeláda má vyšší teplotu varu než voda. Klasická víčka nezamačkávám, mám takové podfukovadlo, kterým nafoukám horkou páru pod víčko a to pak na chvíli přimáčknu. Víčko se horkem sterilizuje a jak chládne pára, vznikne podtlak a víčko přicucne. Sklenice nahřívám na 250° pár minut.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.