Přidat odpověď
Podle tvého dotazu a věku dětí budeš ještě mladá a tudíž ne tak nad věcí.Počkej,uběhne pár let,a bude ti zcela u (_._),co si myslí tvoje tchýně a v klidu si povedeš svou domácnost tak,jak uznáš za vhodné ty.
Já taky nevyznám způsob vaření,kdy celé dopoledne strávím u plotny a proto tak taky nevařím.Dost často se mi to povede i tak,že když třeba mám na oběd pozvaný tchány+moji máti,že začnu vlastně vařit tak půl hodiny před tím,než přijedou,třreba čínu s rýží,to je rychlé,není tohi mic co zkazit...
Když se mi nechce vařit o víkendu,tak jdem třeba do restaurace,nebo objednáme pizu,je-li chut.
Večeře jsem taky i s malýma dětma dělala studenou a omáčky jsem nikdy neuměla a proto nedělala,to až ted,skoro v 50ti,kdy jsem objevila Knorr jíšku,mi to najednou nedělá problémy a tak občas nějakou majdu udělám.
Ale vážně: bud v klidu,hlavně zdraví a pozitivní mysl.Co ti říká tchyně,tak jí to odkývej,mysli si něco o zadní části těla,však ona zase odpluje.Vaření a uklizení není zdaleka to,co by bylo pro naše děti to nejdůležitější.
Předchozí