Přidat odpověď
Aha, vyznělo to jako vše najednou. Řekla bych, že jedna věc je vybrat "kuchyni" (psalas o preferenci italské či francouzské, ale jde de facto jakákoli, ev. příbuzné a blízké klidně smíchané), to asi záleží na Tvé preferenci a pak na tom, jestli není hned najoře restaurace se stejnou (a zároveň cenově rozumnou) kuchyní.
No a pak zvolit ty konkrétní formy podle toho, jaké zákazníky převážně očekávat.
Kancelářští toužící po lehkém obědě na sluníčku ocení třeba z té italské nějaké toskánské luštěninovozeleninové saláty, z francouzské třeba ten kuskusový, z asijské krabičku sushi či zeleninovou tempuru...
Rodinky zas něco fastfoodoidního, takže z italské třeba ty panini, z francouzské croque, z asijské okonomiyaki či smažené jarní závitky...
Romantické páry třeba na váhu prodávané kornouty italských grissini, nebo kornout francouzských gougeres... prostě na obou pólech můžeš napasovat jak jakoukoli kuchyni, tak příslušné kupce, ale chce to asi hlavně prozkoumat to místo a skladbu lidí a to já tam teda nikdy nezkoumala.
Předchozí