Juillet, uprimne te obdivuju a preju, abys nasla neco, co nalaka lidi k tobe chodit na jidlo, a ty jsi na tom vydelala a byla spokojena. Me ta Praha pri mem poslednim pobytu dost sokovala...na kazdem rohu se neco nabizelo /restaurace, rychla obcerstveni/. Ty ceny byly teda vysoke i za obyc. jidlo a restaurace zely prazdnotou.
Jak jsem se ale dozvedela, mohou za to i vysoke najmy, ktere se prave projevi na tech cenach. Navic predstava toho, ze co me bavi, tak bych se tim mela i zivit, by me vzalo veskerou chut do vareni. Asi by me prestalo bavit. Takove bistro je dle me rasovina, musis byt porad ve strehu, mit cerstve suroviny, delat neco pro to, abys pulku nevyhodila, aby ceny nebyly pod cenou a ty nebyla prodelecna. Navic tam byt od nevidim do nevidim, kazdy den.
Mas muj obdiv, preji hodne sil a hodne stesti, pokud se pro bistro rozhodnes