Mně sms nevadily a sama se ozývám s úvodem, že nechci obtěžovat hovorem, vyjádřím soustrast, účast a nabídnu svoji pomoc. Když zemřela neteř, tak jsem si celý večer smskovala s tchýní i švagrovou, ani jedna nedokázala hovořit, chtěly být samy a zároveň měly potřebu drobného kontaktu. Já bych ty sms nezavrhovala. Sama, když mi umřela mamka jsem nebyla schopna hovoru, ale psát mi až tak nevadilo. Nejhorší by mi přišlo ticho...Takže za mě obojí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.