chystáme se tam letos v srpnu a nad čtením diskuse mě napadla otázka - jaká je "ostrost" jídla v restauracích? celá rodina se už těší na maďarské speciality (perkelt, guláš, klobásky a další), ale pálivé v podstatě moc nemusí nikdo z nás. chutná tam všechno po feferonkách a nebo se to dá jíst, i když člověk nemá rád pálivá jídla? díky za případné postřehy, jak si zajistit jídlo "nepálivé"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.