Přidat odpověď
ne, nebrala bych to
Od rodiny bych nešla - a nešel ani manžel, i když všechno kolem dětí zajišťuju já a máme potíže vyjít s penězma. Měl možnost jít dělat do Prahy, mít plat, který by nás zabezpečil, ale jezdit domů jen na víkendy, ale přišel by o nás a my o něho.
nakonec místo toho vzal práci naopak blíž než býval za míň peněz, ubylo tak drahý dojíždění, ve výsledku máme téměř stejně, ale hlavně jsme rodina, a to je pro nás důležitější než dovolená na Kanárech.
a musím říct že i pubertální kluci jsou rádi, když je tatínek doma, téměř denně se ptají, kdy přijede domů, jestli stihnout si aspon popovídat o něčem, jestli malýmu dá pusu na dobrou noc, já jsme ráda, že si mám s kým popovídat a s kým žít starosti dospělých, s dětma sice mluvím téměř o všem, ale tak nějak jinak a jsou věci, který se po telefonu řeší blbě
možná by se dalo uvažovat o půlroce, ale mezi tím bys třeba přišla nenávratně o práci, kterou máš teĎ a pak by to bylo horší než současná situace
ale s tříletým děckem bych nezkoušela ni toho půl roku, já jsme měla problém se 6 týdnama s dětma 11, 9 a 5, nakonec jsme byal ráda, že jsem se vyhnula i tomu :)
Předchozí