Já jsem nikdy od stolu nevzala dítěti ani tu jednou nakousnutou housku, bylo mi to trapný.
Jinak pro nás pobyt s jídlem fakt nemá cenu, nikdy nic nedojíme a balíčky co nám někde dávali místo obědů na výlety, už jsme si po pár dnech ani všechny nebrali, protože jsme je nestíhali dojíst. A to mám 100 kilo, nechápu, jestli někdo to množství, co se servíruje k obědům a večeřím fakt sní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.