Přidat odpověď
A jak by ta kontrola probíhala? Starosta koukne do kamen, uvidí cosi žhavého a? Nebo bude zapotřebí po nějakou dobu "archivovat" popel, podobně jako se musí uchovávat vzorky jídel ve velkých kuchyních?
Ještě pořád není státní mašinerie schopna dořešit vypouštění septiků do přírody a bude se pouštět do nového dobrodružství s topením?
Aby bylo jasno, topení bordelem je prasárna, stejně jako vypouštění močůvky do potoka, ale jít na to skrz udavačství a bezzubé kontroly je cesta do pekel.
Abych se přiznal, nevím, jak to kontrolovat, aby se z toho nestal nástroj šikany a buzerace (primárně bych se neobával ani tak toho, že by prudila obec, spíš nějakého aktivního spoluobčana).
Jak rozlišit, že si kotel začoudí při zatápění od toho, že někomu čoudí pořád? Optické sledování? Sledovat ten popel? Kde ho skladovat? Nějaká čidla? Kdo je bude platit?
Nevyšlo by levněji zálohovat nebo vykupovat ty provařené obaly, které v kotlích končí nejčastěji?
Předchozí