| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Oliverka: Ja treba vitam situaci, kdy si cizi dite zacne hrat s myma detma a prijde rodic a zepta se jestli je to ok, jestli mi to nevadi.

To jako fakt? A musí ti ten rodič taky ukázat bezinfekčnost?

Myslím, že jsou věci, do kterých by rodiče dětem zásadně kecat neměli. A tou je třeba výběr kamarádů. A jestli rodič vybírá dítěti i parťáky na hrišti, tak se přiznám, že mi to přijde jako hodně nezdravá situace.

Osobně to dělám tak, že dětem nechám volnou ruku a pokud např. dojde k tomu, že si hrají s někým příliš agresivním, apod., tak se zvedneme a jdeme pryč."

Jakou bezinfekcnost? To je uplne mimo. Jde mi o slusne chovani. Kdyz vidim rodice jak se venuje svym detem, interaktuje a hraje si s nima, tak mu tam prece nestrcim svoje deti. Pokud vidim, ze by se chtely moje deti pridruzit, tAk se zeptam zda je to ok. Ucim Tim svoje deti, ze se mohou zeptat jestli se mohou pridat do hry, ale zaroven, ze musi respektovat, ze ne vzdy jsou vitany. To same ocekavam od jinych. A nastesti je to tady u nas standardni chovani.

Ad vyber kamaradu, mluvim o vekove kategorii, kdy si deti hraji spis vedle sebe nez spolu. Zatim se moje deti kamaradi s detmi mych kamaradek.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.