Michale presne....ja byla s pritelem od svych 16. let..vztah se postupnym vyvojem dostal do bodu, kdy jsem vzala nohy na ramena...bylo to po sesti letech. Bez tohoto vztahu bych se nenaucila hodne o sobe a nemela ted manzelstvi, jake mam, protoze jsem se naucila odlisit zrno od plev, zjistit, kdo vlastne jsem a co od partnera a partnerstvi pozaduji. Nelituji ani jednoho toho roku, pro me to byla skvela skola zivota.
Zcela uprimne, nechap proc by se od toho vtahu melo ocekavat, ze bude navzdy...nejspis nebude. No a co? Zkusenost to bude cenna I tak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.