Přidat odpověď
Tak já bych ještě doplnila i velikost města či místa, ze kterého člověk je.
Já jsem z velkého města (Brno) když jsem přišla do malého města, kde teď žiji (západní Čechy - 5 tisíc obyvatel), byla jsem zděšena místní "morálkou", či jak to nazvat. Zešokovalo mne, že páteční a sobotní zábavy nejsou úplné, když si holka/kluk nebo i muž/žena neza...kají a je úplně jedno s kým. Na zábavy se zde chodí od cca 13 let a nikdo "úlet" na zábavě nebere jako nemravnost či jako nevěru. To není SEX, to je ZÁBAVA.
Jinak k dotazu zakladatelky:
Jsem z Brna, je mi 50, první sex jsem měla v 17 letech a 9 měsících po 5 měsíčním vztahu. Jo a chodila jsem na gymnázium.
Starší dcera (dnes 26) - klidně to tu napíši, protože jsem to tu řešila i v době, kdy to bylo aktuální - měla "poprvé" ve 14 letech a 10 měsících po 6 měsíčním vztahu (a se stejným partnerem byla 8 let) a v té době studovala na 8-mi letém gymnáziu. Vyrůstala v již zmíněném 5-ti tisícovém městě.
Druhá dcera (17 let) v 16 letech a 2 měsících, po 8-mi měsíčním vztahu, s přítelem je stále, studuje 8-mi leté gymnázium a také vyrostla v 5-ti tisícovém městě.
Jinak "moje děti" na internátě vesměs poprvé mezi 14 a 16 lety a často mají stálého přítele, ale na zábavě to není sex, ale.... viz výše.
Momentálně máme jednu 15,5 letou těhotno, která čeká po narození na test otcovství, neboť "losuje" mezi 4 partnery. Jde o žákyni učebního oboru...
Předchozí