kousek jsem dočetla... takže hrozba to nějaká je... no nevím, mám pocit, že by asi nic nedělali, páč mám pocit, že by jim vadila rodinná příslušnost. v tomto věku navíc nejspíš mají své partnery (ať už jakkoli dlouhodobé)...
pokud to nevadí těm dvěma?!
já takhle trávila velmi dlouho část letních prázdnin s kamarádem, stejně starým. Jeho a i moji rodiče nás navíc nechávali spát v samostatné lodi a ráno se ještě se zájmem ptali, ejstli něco bylo
no efekt to mělo opačný- nikdy jsme spolu nic neměli a víc než pusu k narozeninám a svátku jsme si nedali... od malička jsme se spolu koupali nazí, dělali fakt mraky věcí společně, příležitostí jsme měli nepřeberně, kdybychom chtěli... a možná i právě proto jsme oba udrželi takový vztah až do teď.
mmch - stejný systém použila tchýně při "podávání" alkoholu svým synům.. "nutila" je čuchat k panákům, když třeba něco slavili a v den jejich 18. si s nimi chtěla připít a manžel se švagrem? odmítli, neb jim to za ta léta smrdělo
jako abstinenti nejsou, ale tento druh odreagování ani jeden z nich nevyhledává.