tak domácí kompot - aspoň můj - rozhodně není tak sladký jako z krámu. dávám lžičku cukru na litrovou sklenici zavařeniny používám třeba na zdobení dortů, na buchty, koláče atd....třeba broskve, meruňky mám po zavaření krásně tvrdé a ne rozblemcané, což se většinou stane po zmrazení a znovu rozmrazení. jo a ze švestek ještě vaříme povidla
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.