| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zatím to docela jde, byli jsme týden na Vysočině na chatě celá rodina, chodili jsme na výlety, jezdili jsme na koních na blízké farmě, chodili jsme pomáhat krmit a dojit kravičky, kozy atd. Syn byl moc šťastný a hlavně, mohl být celé dny venku, ráno vyběhl před chatu hned po snídani...........doma jsme v paneláku, takže tohle si užil maximálně. S dcerou to bylo horší (autista) dost tam zlobila, zdrhala, byla dost hysterická, protivná........no odpočatá jsem po návratu nebyla~:-D ale neberu to nijak tragicky. Potom byl synek s manželem týden na chalupě u svojí ségry a užili si to po chlapsku. Přijeli špinaví, smradlaví, syn odřenej...........první věc po příjezdu byla hodit ho do vany a důkladně vydrbat~t~ Nyní jsme doma. Plánujeme koupáky, zoo atd. A možná ještě jednou tu chalupu, uvidíme. Dá se toho podnikat spousta. Jinak za celých 15 let co mám děti jsem nikdy neměla v létě volno pro sebe, abych si lehla na koupáku a opalovala se a četla si. Neexistuje. Vždy mám na krku minimálně jedno dítě.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.