Ano, samozřejmě že za obě cesty. Teď práci po RD nemám a už nějaký čas sháním, tohle by mě moc bavilo, mám ráda tenhle obor, pracovní doba je spíš pohyblivá podle zakázek (takže třeba v týdnu volno a pak by se dělalo čtvrtek-neděle). Byla jsem tam zatím jen na výpomoc a vypadá to nadějně, od podzimu bych teoreticky mohla nastálo, ale jedna cesta z domu na místo obnáší cca 15-20 minut na vlak, půl hodiny vlakem (pokud není zpoždění) a pak ještě od vlaku 20 minut pěšo nebo pár zastávek tramvají, což je fakt dost. Autem bych tam byla odhadem za 30-40 minut.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.