| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vydrž. Moje se ode mě nechtěla hnout, je jí devět ( let ) a skoro ji nevidím ~:-D

Jinak jeden čas řvala v kočárku furt, jen jednou ne- vezla ji tchýně- a proložila to hláškou- nojooo, ťuťunuťu, ty víš, že u mě jsi v bezpečí ~t~ V ten moment jsem chtěla to děcko fakt prodat- že neřve ~j~
A takhle malá musela furt mít mě, dokonce si nějak vydupala to, že jsem musela být i nahá, abychom měly kontakt tělo na tělo- takhle se fakt ven nedalo chodit.

Měla jsem takový dojem, že po prvních šesti týdnech máme doma novou místnost, dostala jsem se poprvé po porodu do kuchyně něco vařit ~;) Pak to bylo chvíli lepší, než se to zas pokazilo.
Pamatuji túru s kočáry v Jeseníkách ( asi v 8 měsících ), s holkama z diskuse podle věku- všechny děti +- jely v klidu v kočárku a já ji nesla na ruce a tlačila ten debilní kočár.
Vyměnila jsem hluboký za odkrytý- efekt nula. Přestala řvát potom, co si sedla v inglesině, mohla koukat vpřed, ale to jsem já celou dobu musela povídat. Pokud někdo jiný sáhnul na držadla kočáru, že mě vystřídá, tak konec- i ve spánku se probudila a jak již tradičně- řvala.
Na návštěvách jsem nemohla sedět u stolu, i když už se plazila, měla mě ráda na zemi- jinak řvala. Zvažovala jsem, že s ní budu prostě jen doma a myslela jsem si, že můj život navždy skončil, ale ne navždy- jen na pár měsíců, nebo let...? ~:-D
Všichni mi prorokovali, že se nikdy ode mě nehne na krok a mám ji nechat vyřvat ( nikdy jsem nenechala ) Teď je dítě, co vyráží na soustředění, ke kamarádům, na cesty s Brontosaury, na tábory a někdy mám dojem, že jsem poslední člověk, co ji zajímá.
Spala s námi ještě v šesti letech ~a~ Muž se jí takhle jednou večer ptal, zda nám sem do ložnice jednou přivede i svého chlapce, nebo v 18 letech už bude u sebe v pokoji ~t~
Neskromně si myslím, že křídla má proto, že má dobrý kořeny.
Takže radu nemám, jen jsem tě chtěla uklidnit, že ten tunel bude mít na konci světlo ~x~

Přeci jen něco trochu pomáhalo! Teď jsem si to vybavila- postýlku jsme podložili vpředu knížkama a z kočáru taky udělali nakloněnou rovinu. A když jsem v šeti týdnech rezignovala, zapnula nanynku a nechala ji spávat na břiše...ale to se tedy za mě rovnalo zločinu proti miminku, takže to nedoporučuji.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.