"ona by mozna šla dovnitř i s miminem, ale přítel TRVA na tom, ze mimino do síně ne. Tak je s nim ochotna teda zůstat venku, ale přítel trva na tom , aby ona byla vevnitř."
Jo, tohle mi tam taky hapruje, i když jsem se snažila se na to nezaměřovat. Obecně mi přijde, že přítel hodně organizuje. Možná je to reakce na stres...ale možná v tm takhle žijou (a možná tchyně taky ráda organizovala). Teď nepřeju zakladatelce nic zlého, ale zdalipak by zdravotní situace byla za jiných okolností méně významná?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.