Přidat odpověď
No, pokud by to mělo být takové naschválnictví (ty jsi nepodepřela, tak podporu nečekej), tak měl by vůbec takový vztah cenu?
Znovu připomínám tu OPERACI a to MIMINO.
TO přece není tak, že by si zakladatelka vzpomněla, že se jí nechce, a tak nepojede! Navíc to NENÍ o tom, že by nejela, spor se vede jen o to,
1. zda má v dané situaci řídit
2. zda může počkat před síní
3. zda může vzít do síně mimino.
Takže to v žádném případě přeci NENÍ o tom, že by se na to úplně vykašlala.
Je to o tom, že se na část toho (patrně oprávněně) necítí - řízení - a část toho (IMHO pro průběh akce zcela nepodstatnou) by udělala trochu jinak (buď ona s miminem vevnitř nebo ona s miminem venku), ale přítel z mého pohledu zcela nesmyslně trvá na své verzi.
Fakt nechápu toho přítele - ona tam fyzicky je ochotná být a tu podporu poskytovat, snad by se nezbláznil, kdyby po dobu obřadu nebyla v síni, proboha!
Je to dospělej chlap, že mu umřela máma je sice samozřejmě strašně smutný, ale že by nerozdejchal nepřítomnost partnerky v síni (a přítomnost bezprostředně po) mi přijde uhozený. Já jsem zařizovala sama pohřeb vlastního táty, bylo mi patnáct, bylo to jako blesk z čistýho nebe, a nezhroutila jsem se z toho, v situaci toho přítele mi to přijde jako totálně malicherná buzerace, panstvo promine.
Předchozí