já bych váš problém neřešila rozvodem, ale návštěvou psychiatra ohledně dítěte. Taky jsem měla se synem velké problémy a díky psychiatrovi se mi podařilo dlouhodobou výchovou z hajzlíka vychovat vcelku slušného a příjemného kluka. Podotýkám, že hajzlíkem se snad už narodil, vzteklý, agresivní chlapeček.. velmi chytrý, ale citově nezralý.. Se starším synem jsem nikdy výchovný problém neměla - byl úúplně jiný. Radím tedy - snažte se vyřešit váš problém a ne jeho následky (to, že se kvůli neodborné výchově svého dítěte hádáte..).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.