| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ne, nejsou na tom špatně. Nedávno přemýšlela, jestli má za stolek pod květinu dát deset tisíc, na zahradu mají zahradníka, přeju jí to. Mě nikdy nijak nepodpořili. Ale když mi pláče do telefonu, jak se na dětičky stráášně těší a zároveň si říká o jídlo, je mi z toho divně. Minule jsem jim na tři dny dala s sebou upečenou buchtu a třicet domácích vajíček a přišlo mi to ok. Já tu měla neteř čtrnáct dní a naprosto by mě nenapadlo očekávat něco jiného, než díky. Ona sama tu byla týden a přivezla dětem čokoládu- taky mi to přišlo v pořádku. Ale podle příspěvků ostatních asi žiju trochu v iluzi, že tak se to v rodině dělá, přitom to tak funguje málokde. Proto jsem to téma zakládala. Ne abych se rozhodla, jestli jí mám jídlo dovézt, nebo ne.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.