| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nikdo tu netvrdil, že žena nemá citový vztah k dítěti, které měla v děloze. I já, které se nelíbí, že děti bude vychovávat nebiomatka, si myslím, že má vytvořené pevnější citové pouto než biomatka.
Jen si nemyslím, že celý vztah stojí na několika měsících v děloze. Myslím, že by dětem bylo dobře jak u milující nebiomatky, která je odnosila, tak u milující biomatky.
Tady podle mě fakt není žádné dobré řešení, jen se mi nelíbí, když někdo považuje za správné, aby děti měla ta, co je odnosila. Ona je odnosila omylem, nemá proto větší zásluhy.

Nedají se porovnávat city a pocity jedněch a druhých, OBĚ ženy mají podle mě svůj díl "práva" mít děti u sebe. Jak to vyřešit nevím, podle mě to nejde. Jen nedokážu tvrdit, že to soudce rozsoudil správně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.