Ano,nebudu sem psát o dítěti ani místě,kde ona rodina byla,žádné podrobnosti,právě proto,že by ho někdo mohl poznat.A jestli je košer nebo není psát o takovém dítěti je mi jedno.Píšu o tom co mě zajímá a nehodlám se řadit mezi pokrytce,kteří předstírají,jak je nějaká určitá věc špatná a přitom se třesou touhou vidět,slyšet,poznat a drbat o tom.Nemám teď na mysli konkrétně tento případ onoho dítěte,ale takových situací,kdy se zde objevují naprosto pokrytecké příspěvky a názory,je tady v diskuzích jak máku.Hledat ty konkrétní nebudu,ale zajímavý jev,že kdykoli jsem někomu dotyčnému o jeho pokrytectví napsala,a dožadovala se odpovědi,tak na to neměl žádný argument.Jsem si jistá že velká většina těch,kteří tady z toho tématu dělají kovbojku světového rozsahu,protože někoho zajímá nějaká anomálie,visela div ne s otevřenými ústy na televizi,když ukazovali např.muže se sloníma nohama,tělem porostlým vrstvou bradavic úplně všude nebo tvorem s tváří vlka apod.Ale to čučí v klidu domova kde je nikdo nevidí a nemůže je kritizovat,že?Jen kdyby sem měli napsat nějaké kontroverzní téma,chtěla bych je vidět,jak by sem psali