| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

lampetro, u té dysfázie je to často tak, že pokud se nerozpozná a není jinak výrazně těžkáá, to dítě to zpravidla dožene, byť následky tam jsou. laik je ale nepozná. my máme podezření, že dcera má dysfázii po manželovi, u kterého to nikdo nikdy neřešil. tchyně sice tvrdí, jak dobře mluvil, ale sama logopedka vyslovila toto podezření, muže zná, na logo s dcerou chodil. nedávno mi to řekla i jedna tznámá paní, která má vnuka dysfatika, bavily jsme se spolu o tom a ona mi řekla, že u mého muže určité rysy poznává, prostě že ta mluva byla kdysi narušená. přesto je můj muž multilingvní, denně používá cizí řeči v práci.
spíš může být problém ten, že to dítě, ač jinak inteligentní, často s nějakou tou spu (u mého muže téměř jistě dyskalkulie, to samé nyní u dcery), je považováno za hloupé a rodiče, kteří to neřeší a sami nejsou na tak vysoké úrovni co se týče zájmu a inteligence, ho strčí zcela zbytečně na učňák a nijak ho postrkují a nerozvíjí.
osobně jsem přesvědčená, že takových dospělých, kteří jsou nerozpoznaní dysfatici, je mnoho. takoví ti fakt šikovní řemeslníci, lidé ve službách třeba, kteří si pak v dospělosti dodělávají maturitu apod.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.