Přidat odpověď
Byli jsme na pokoji s holčičkou, které dělali plastiku uší. Děti (mé a ta holčička)dostaly také něco na oblbnutí asi hodinu před operací, převlékly se do erárního pyžama - mám pocit, že jen spodek, sestra jim narovnala postel (už nemohly mít zvýšené polohování pod hlavou), ustlala a zastrčila peřinu u noh pod matraci a tak musely připravení ležet až do té doby, než si pro ně přišli. Také zadělala postranní zábranu, obzvlášť, když tam je dítě bez rodiče. Synovi se pak ke konci točila hlava, prý mě viděl dvakrát a smál se tomu... Na sál jsem ho doprovázela i výtahem až ke dveřím - op. sály, vstup zakázán. Syn byl v pohodě, narozdíl ode mě... Holčička po operaci přijela s ovázanou hlavou, trochu si stěžovala, že ji to bolí a ležela na břiše a hlavu opírala o čelo, ale žádná hrůza. Pak v průběhu dnů si samozřejmě brala prášky proti bolesti, ale jinak v pohodě. Asi třetí? den šla na převaz. Operace proběhla ve středu a domů šla v pondělí, ještě s obvazem, v týdnu pak šla na další kontrolu. Držím pěsti!
Předchozí