Jsem starší žena (po přechodu) a v poslední době jsem začala trpět arytmiemi. Přes den jsem v podstatě v pořádku ale sotva večer ulehnu tak moje problémy zacnou. Bojím se jít spát protože sotva se položím arytmiemi začnou až je mi z toho nevolno. Když jsem měla holtr test arytmiemi žádná, sotva holter byl odstraněn problémy začali na novo. Obvodní lékař mne chce poslat na 30 denní loop. Co to je a ma s tím někdo zkušenosti? Znamená to ze jsem v posledním tažení ? Jak dlouho mi zbývá ? Mám hrůzu z operace nebo kdo ví co mne čeká. Poraďte prosím. Děkuji .
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.