nevím jak lépe to nazvat. potřebuju si hlavně ulevit, nebo vybouchnu
za týden jedeme na dovču. Rozpočet 20 litrů na dva týdny, teda myšleno na jídlo + cestu + výdaje na dovolené.
a chlap 12 tisíc tak trochu... vyhodil oknem... nevím jak jinak popsat situaci, kdy čolověk není schopen se v úpojišťovně rok zeptat, jak vypadá pojistka na auto (ač jsem mu to několikrát říkala, neb smlouva byla uzavírána v poměrně chaotické situaci) a co je a není její součástí.... Tááákže, nahlásil pojistnou událost (kamínek nám poničil čelní sklo, pojištění skel jsme měli JENŽE jsme nevěděli, že je to nějak odstupňované a že nám pojišťovna zaplatí jen 10 tisíc a dalších dvanáct budeme platit sami). takže on to nahlásil, na nic se nezeptal, auto dal opravit a pak se divil. ještě mi řekl, že mi přece nenadává (původně jsem mlouvu na pojistku uzavírala já, ve zmatečné situaci, on to věděl)
jak přežít, nezabít a nakonec na dovolenou jet (je zaplacená)?
jak to rozdejchat?
pro rejpaly: auto je psané na něj, smlouva též, tedy pojišťovna se baví jen s ním
a za druhé: ano, určitě bychom to sklo platili a měnili, ale třeba za měsíc. Stačilo se zeptat a vědět.
uáááá, já asi nerozdejchám, kdyby nebyl v práci tak po něm snad naházím všechny hrnce, co najdu