Při krizových situacích neohrožujících život je ze mě robot. Mechanicky, efektivně funguju, zmizí veškeré emoce. Ztráta emocí přetrvává i dlouho po, takže pak ještě velmi dlouho nejsem schopná se upřímně radovat a chovat se přirozeně.
Při pádu příbuzného, kdy jsem si myslela, že je mrtvý jsem jen stála a křičela „Ježišmarjáááá“ (vůbec netuším, kde jsem to vzala, běžně nepoužívám). Když se pohnul byla jsem opět efektivní a řešila.
Vytočit mě dokáže svým psychoterorem jen mamka. Vnitřně se sesypu, klepu se a je mi blbě. Nemám se komu svěřit, manžel by jí pak nejraději zakázal přistup do domu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.