Díky Michale, myslím, věřím že nejhorší už je za mnou. Ale byl to stoprocentně následek dlouhotrvající krizové situace. Dokud ta situace trvala, tak jsem byla relativně v pohodě, jenom jsem se hrozně těšila, že se to všechno nějak vyřeší a uklidní, tak se mi strašně uleví. A ono se to vyřešilo, situace se uklidnila a mě se ne a ne ulevit, naopak jsem cítila, že je mi psychicky čím dál tím hůř.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.