tak já peču krásné vymazelené marcipánové dorty.. ale peněz si za to říct moc neumím, nejvíc jsem zatím dostala 500, cukroví vánoční mám taky velmi vymazlené, protože mě to hrozně baví, dělám domácí poctivé... už mám osvěčené recepty a vždy zkouším něco nového.. mezi nejoblíbenější mezi hosty patří právě išlské dortíčky, pařížské rohlíčky.. ráda bych klidně pro někoho pekla.. už je to jedno jestli to peču z jedné nebo ze dvou várek.. ale nikdo takový tady v okolí není...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.