Potahovou hmotu u vás nikdo jíst nemusí,ale jak už jsem psala a psala enykybenyky,je to o chutích,které má každý jiné,a dort,o kterém ty píšeš,který se vejde do dvou stovek,pro mě osobně dortem není.Když někomu chutná,prosím,ať si jich napeče třeba tucet,jeho chutě jsou jeho chutě.Ale já od dortu vyžaduji trochu víc než obyčejný dort promáznutý krémem,nebo nějaký suchý oříškový.Takový si umím upéct taky,ale nejedla bych ho.Jsem prostě náročnější.A to se vůbec nemusí jednat o dort potahovaný.A navíc-já se do dortů za dvě tři stovky nemohu vejít nejen z důvodu používání velkého množství surovin,a kvalitních surovin,ale i proto,že narozeninové dorty nedělám z jednoho korpusu,ale z několika
Peču teda hlavně dětem,loni měl syn farmu s traktorem a dcera les s myslivcem a zvířatama,letos měl syn cirkus a dcera bude mít s koněma,ten začínám dělat zrovna dneska.Loni padlo na dorty osm korpusů na jeden dort,letos se mi nechtělo se s tím plácat tolik,tak mají ze tří.Ale i kdybych dělala jen jeden jediný korpus nepotahovaného dortu,nevejdu se do dvou stovek.