Beruško, a kde prosím kupuješ ten marcipán, pokud to teda můžeš napsat veřejně? Já občas nějaký dort upeču (hlavně pro rodinu) a moji kluci chtějí potahované dorty, ale zatím se mi teda nepodařilo objevit potahovku nebo hmotu, co se prezentuje jako marcipán, která by mně osobně chutnala (snad jen domácí hmota ze sušeného mléka, ale ta se mi málokdy povede, aby se z ní dalo modelovat).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.