Přidat odpověď
Jak,umíš číst?Píšu někde tady v příspěvku o domácích vajíčkách a hnědém cukru?Píšu všeobecně o výrobě dortů,je to v příspěvku uvedeno.VŠEOBECNĚ!!!Zopakuji znovu pro ty,kterým by ani po několikerém přečtení nedošlo,že pokud se týká výroby dortů,nepíši zde o žádné konkrétní uživatelce,pokud to není výslovně uvedeno(jako např.když jsem zde psala přímo Valkýře,že svatebním třípatrákem se dvěma máslama by mě osobně neuctila),ale řeším zde VŠEOBECNĚ pečení dortů z šizených hnusných surovin.Do třetice,VŠEOBECNĚ!Zdůrazňuji zejména pro ty,co by mi chtěli dávat zase chytré rady,že oni mají jenom domácí vajíčka a domácí máslo a domácí mouku z vlastního pole,kterou si melou ve vlastní mlýně,a kterým rostou na zahradě kakaové boby a dělají si z nich vlastní domácí čokoládu.Takovým tleskám.A jinak ano,hnědý cukr je pro mě hnus.Kdysi mi ho dávala kamarádka u ní na návštěvě,abych si s nim sladila kafe,velice rychle pochopila,že na mě s hnědým cukrem nee.Tím nechci říct že bílý cukr je zdravý,jenom je pro mě chutnější,takže když si mám vybrat mezi hnědým a bílým cukrem,dám přednost hnusnému bílému než ještě hnusnějšímu hnědému,byť o ždibek zdravějšímu.
Předchozí