Věnoval se jim ráno, nechvátal do práce a nechával mě dospat. No věnoval, pomuchloval je, udělal snídani, nechal je po sobě lézt a rozvezl je do zařízení. Já vstala, všude milion hraček a děsný bordel. V poledne je přivezl, to ho děti viděly chvilku v autě. Večer chodil většinou když už děti spaly nebo se chystaly do postýlek, tak je zase pomuchloval a bylo vyřízeno. O víkendu byl s máma a třeba poklidil a uvařil. Teď jedem na druhý extrém. Už přes dva roky pracuje z domova a to jen pár hodin denně. Nevím, který model je lepší, štvou mě oba.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.