| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dášo,
stalo se mně, dospělé paní s již jakýmisi životními a pracovními zkušenostmi, že dohoda o rozvázání pracovního poměru s prvním zaměstnavatelem nebyla možná, tak jsem přestala do práce chodit a nastoupila jinam.
Předcházelo tomu ale období naschválů, šéfová věděla, že jsem v nepříjemné situaci, domluvit se nechtěla, zapírala se.
Do zápisového lístku mi napsala absence, nový zaměstnavatel mi pak dal první smlouvu na velmi krátkou dobu určitou. Nakonec ale mám smlouvu na neurčito, jsem tam šestý rok, oboustranná spokojenost.

Ale synovi bych stejný postup nedoporučila, ani tomu svému :), nervy to byly hrozné, ještě dva roky - zákonnou dobu - jsem se bála, že ta osoba mě bude žalovat pro náhradu škody. Nepříjemnosti to byly velké.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.