tn instruktor je zároveň i majitel?
já jsem měla podobný individum, věčně mě srážel, já jsem nejezdial špatně, ale prostě jsem se učila, prootž jsem byal v autoškole, že jo :)
,ěla jsme jedno půlroční dítě a on mi několikrát řekl, že se stejně vymlátím i s dětma, že ženská za volant nepatří a podobně. Taky už jsme ho měla plný zuby, tak jsme v jedné klidné ulici omrkla situaci a zastavila uprostřed, v bezpečí daleko od křižovatek. Nechápal, proč stojí. Vysvětlila jsme mu, že takto to dál nejde, že podle vyhlášky si má řidič sjednat při jízdě klid a ten já nemám, takže ho žádám o to, aby mluvil jen v případě, že bude potřeba jeho instrukce, že odmítám poslouchat jeho komentáře k mé jízdě, který mi nijak nepomůžou, a že si myslím, že se jako dva inteligentní lidi můžeme domluvit.
Chlap zůstal s otevřenou pusou, zeptal se pak, jestli si na něho budu stěžovat, slíbila jsem mu, že pokud on nebude pokračovat, tak to považuju za vyřízený a hotovo.
Od té doby, asi poslední dvě jízdy, jsem měla klid :)
ju jízd mi inspektor jednou malinko pomohl, testy jsme měla na 100 %, jako jediná, a od té doby mám najeto několik tsíc km bez nehody
talkže se neboj a zkus se domluvit