Přidat odpověď
"Ano nejlepší posbírat ženám muže a děti a hurá na Rusko, hlavně abys byla tak nažhavená až se tu vyhlásí mobilizace.... Je mi jedno kdo vládne Rusku ať je to Putin, Hurvínek či děda mráz, ale já tu prostě válku nechci. Nechtějí ji Ukrajinské ani Ruské ženy a matky. Kdyby se nikdo nesal Ukrajině do jejich záležitostí když se to pralo na Majdanu byl by možná klid. Putin je debil, nevím co chce na tom rozbitým území získat, ale pořád pro mě lepší tytyty, než válka... "
Britové a Francouzi také nechtěli válku, tak nás donutili dát Hitlerovi Sudety... Říkáme tomu Mnichovský diktát a ta válka se nevyhnula Francouzům ani Britům... Ony bohužel Hitlerovi ty Sudety nestačili, i když zpočátku tvrdil že ano
A když si Putin vezme Ukrajinu, jsi si jistá, že si za pár let nebude chtít vzít zpátky i Česko? Už jsme kdysi pod jejich vlivem byli, není to až tak dávno. Z jejich pohledu by si brali zpátky to co jim patřilo. A co potom budeme dělat? Tytyty na Putina? To ho nezastaví. Z vývoje na Ukrajině je mi velmi úzko, to tě mohu ujistit, války se velmi bojím, ale pokud už má být, tak raději na ukrajinském území než na našem...
Nebo myslíš, že by nám pod Rusama zase až tak špatně nebylo? Brr.
Kdo nezná svoji historii, je nucen si ji zopakovat...
Předchozí