Já vnímám šátek na hlavách školaček jako kulturní záležitost a nevadí mi. Prorůstání islámského životního stylu a islámské ideologie do evropských zemí vnímám jako nebezpečné, ale šátky mi nevadí. Pokud ho dívky nosí dobrovolně, mohou cítit jako potupu, když si ho musí sundat. Představuji si to obdobně, jako bych si já měla mezi lidmi sundat sukni. Pro ty dívky je dobré, že mohou získat evropské vzdělání, i pro Evropu je to dobré. Raději at v Evropě studují v šátcích, než aby zůstávaly doma nevzdělané. S paní ombudsmankou tedy souhlasím. Vůči islámskému radikalismu bychom se měli tvrdě vymezovat v jiných ohledech, ne se vozit po školačkách.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.