Ahoj všem, mám dotaz pro ty kdo ma zkušenosti se s skvařením domácího sadla. Proč když skvarim sádlo, někdy ho mám pěkně bílé ,leskle a dost tuhé a někdy je sádlo i po ztuhnutí řídké a zrnité konzistence? V čem je rozdíl, ze je bud povedené nebo víc "teče" a je jakoby zrnite
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.