| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak ona ta informační invaze nebyla tak masivní...a člověk tudíž neměl takové černé představy a neviděl hned v každém úchyla..a těžko říct, jestli jsi třeba prostě jen měla to štěstí??
Já sama nevím jak se na to všechno dívat, já to vnímám tak že je to prostě jen každé jedno "ušetřené" zlo kterému se takhle třeba předešlo, protože to se stejně nikdo z nás nikdy nedozví...nevěřím v osud..
A já sama si pamatuju jak jsem se strašně bála chodit sama třeba v podvečer z lidovky...sledovala jsem stopy ve sněhu a připravovala se na útok každého osamělého chodce, nebo jsem imaginárně mávala do okna když jsem šla domů ze školy od prázdného bytu v naději, že odradím potencionálního úchyláka...nutno podotknout, že v té době tady u nás jednu holčičku napadl v jejím bytě úchyl, svázal ji a týral...."nemocný" soused ze sídliště~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.