Nejsem si vždycky jistý, že mám pravdu. A v reálném životě je to podle mojí zkušenosti ještě účinnější než takhle. Začal jsem se to učit ani nevím kdy, ale ne tak dávno a spíš náhodou, právě když jsem poznal, jak moc to usnadní život: ulehčí to nejen v jednání s druhými, ale hlavně uvnitř mojí vlastní hlavy. Takže je to vlastně docela sobecké! Ale obloukem mne to přivádí k pochopení toho, co mi říkali už v dětství, nedělej jinému, co sám nemáš rád. I když k plnému pochopení mám pořád daleko...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.