Přidat odpověď
Měla jsem štěstí na 2 zkušenosti s gynekoložkami. První byla v 16, měla jsem takové menstruační bolesti, že jsem z toho omdlívala, navíc jsem měla menzes nepravidelně, takže když jsem to dostala ve škole, sekla jsem sebou a spolužačka mě odvlekla k doktorovi. Zrovna ho zastupovala lékařka. A ta mě drsně seřvala, že nemám řvát (brečela jsem, prostě mi od bolesti tekly slzy), že kvůli menzes se neřve, prý myslela, že mě někdo nejmíň znásilnil. Druhá byla ta čůza, co mě přes doporučení revmatologa nechala rodit vaginálně pětikilové děcko a vysmívala se mi. Takže gynekoložku bych fakt nechtěla.
Zubařku mám, je skvělá.
Knihy čtu i od spisovatelek, ale těch, co nejsou přeslazené rosamundy je celkem málo.
Dcera má na judo trenérku i trenéra, důvěřuji oběma stejně.
V poslední době sleduju, že je větší procento nekvalitních učitelů než učitelek (myslím např. 20% z učících žen jsou špatné pedagožky, 30% z učících mužů jsou špatní pedagogové), z tohoto důvodu nechápu, proč je mnohonásobně víc chlapů ve funkci ředitele školy než žen.
Kromě těch gynekoložek, se kterými jsem měla špatnou zkušenost, neví o ničem, kde bych preferovala chlapa. Snad ještě masáž mám radši od chlapa, je mi příjemnější chlapský dotek (i bez sexuálního podtextu)
sama jsem chtěla být uměleckou kovářkou, ale škola byla moc daleko, z finančních důvodů jsem musela volit školu, kam se dalo dojíždět denně.
Předchozí