U nas na ZS ma kluk ucitele na Aj, jineho na Cj, dalsiho na telocvik a dalsiho na informatiku. Ten cestinar je tridni sousedni tridy. Dokonce maji i druzinare. Chodi do ctvrte a maji to takhle uz od prvni. Ve skolce u dcery maji taky jednoho ucitele ajednoho asistenta, prijde mi, ze tech chlapu je ve skolstvi v mem okoli najednou vic. A to nemluvim o krouzcich, v ZUS se to chlapama jen hemzi, na sportu taky.
Jinak ja davam prednost chlapum lekarum, ale ted jsem zmenila gynekologa na gynekolozku a nemuzu si stezovat.
Naopak u nas na stavbe jsem potkavala regulerni elektrikarku a jednu zednici.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.