Co znamenají křeče v podbříšku po sexu(normálním neextrémním sexu)? Nejedná se o menstruační bolesti ani zánět. Stalo se mi to včera v noci. Bolelo mě to tak až jsem se třásla a poléval mě studený pot.Nemohla jsem se vůbec hýbat a bylo mi zle od žaludku.Odeznělo to až za půl hodiny.Dnes mě to trochu pobolívá. K lékaři jsem se hned ráno objednala a jdu až 14.10. Napadla mě prasklá cysta... Stalo se to někdy někomu?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.