Já ti odpovím. Máme ho doma a je to větší dřina, elektrický pás jede a ty prostě běžíš, tenhle navíc posunuješ vlastní silou. Po prvních deseti minutách chůze! na něm jsem myslela, že budu mít infarkt. Postupně jsem po minutách přidávala běh a teď mám vyrýsovaná krásná lýtka, pevný zadek... To jsem nikdy neměla, vždy sice silné svaly, ale sloupovitý tvar. Já tenhle vybrala kvůli hlučnosti. Venku neběhám, protože nemám kdy. Celý den mám fičák a na pás se dostanu kolem 11 v noci. To si teda venku nelajsnu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.