No upřímně mě by vadilo i pár desítek korun, dcera je opravdu dobrohloupá tudíž ji musím před vychcánkama chránit> Ono ne každé dítě je průbojné a dcera je na tom tak že kdyby ji někdo řekl že má hlad tak mu daruje celý oběd a raději sama zůstane o hladu a přitom ji vůbec bnepřijde divný že ten obdarovaný svůj oběd snědl a ona mu dala další...
NAvíc mám zkušenost že dcera si zve domů kamarády - jo jsem za to ráda, ale v létě se mi stalo že tu měla 2 kamarády no a měly chuť na nanuka - OK dala jsem všem nanuka, no jenže za 2 dny nato jsem měla na zahradě s mýma dětma dalších 7 a samosebou všichni chtěli zase nanuka... hele nejsem žádnej kolenovrt, ale taky nejsem sponzor abych dennodenně měla v mrazáku 10 nanuků a hostila celé okolí.... dcera je chtěla při své dobrosrdečnosti pohostit, ale zkrátka je to prvňáka tu hodnotu peněz zkrátka nezná a upřimně bych chtěla vidět prvňáka, který ji dobře zná... stačí se podívat na pořad Hlava rodiny co dnes dává ČT jak neumí hospodařit puberťáci natož prvňák
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.