Přidat odpověď
logopedie ale není ppp a navíc ty nikomu nemusíš zprávu logopedky dávat, takže to moc nechápu,
já třeba vím od logopedky syna, že se u něho spletla, že on tu diagnózu má, ale že to není potřeba řešit, jestli o to já nestojím kvůli škole. On si ve škole dokáže pravděpdobně najít svý místo i s výraznou vadou řeči, takže pohoda. Kdyby ale měl mít problém, třeba v angličtině, kdyby narazil na učitele blbce, tak bych za ten papír byla ráda, protože s tím syn nic nenadělá.
stejně tak (ne)má papír na AS, vystačíme si s tím, co víme, dokud to školy berou na vědomí od nás jako rodičů a nepotřebují papír, tak ho nemáme, ale v okamžiku, kdy bude problém, tak si zajdu k psycholožce, aby mi tu zprávu napsala.
Je to o domluvě a o tom, co potřebuje děcko
možná vaše logopedka usoudila, že je nějaký problém, který bys měla jako rodič znát a který by mohl dělat potíže ve škole, ale je na tobě, jetli zprávu logoledky nebo i ppp do školy dáš nebo nedáš, i když ti ji vydají, ty ji použít nemusíš (bohužel, pak se rodiče vztekají, ale zprávu dají ošizenou, začerněnou nebo vůbec)
Předchozí