Ahoj holky,
Lenul, já sušku mám, ale nějak s ní neumím zacházet, což mě štve.
Mám také tu se zásobníkem na vodu jako Lucka, to je ok, ale jednak míváme "chlupatou koupelnu" - i přes filtry drobné chloupky - prach létají ven a usazují se na umyvadle apod. S tím bych se i smířila, ale spíš nejsem schopna vychytat správný program, takže některé věci jsou skutečně horké, suché a po složení rovné, ale často je to "vyžehlení" dost mizerné, prádlo více nebo méně vlhké a hlavně se něco scvrkává, takže většinu věcí stejně žehlím.
Úžasné jsou tedy ze sušičky ručníky froťáky - krásně měkké.
Zkus se při výběru zajímat, jestli se nedá navolit teplota sušení, to mi u té mé hodně chybí (a to mám docela drahou AEG Lavatherm), ale nevím, jestli se takové nabízejí. Jinak souhlasím s Luckou, že to chce tu na 8 kg, méně bych nebrala.
Tak šťastnou ruku při výběru!
Luci, s tou tvou rukou to je fakt otrava, moc držím palce, ať se zjistí, co je příčinou!
Takže karpály máš podle vyšetření ok? Mně to vyš. před časem dělali také, a prý úplně v pohodě, ale přitom mám pořád křeče v rukách - také hlavně při loupání brambor atd., ale naštěstí mne to nebolí při běžné činnosti.
A od páteře to být nemůže, to doktoři vyloučili? Zkusila bych možná akupunkturu, jestli na nic jiného nepřijdou.
Jdu něco dělat, mějte se!