| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

zmrzlinko, syn je ještě malý, já mám nejmladšího 4 roky, do školky chodí rád, ale rozhozený je z každé změny, jakože na dveřích je jiný obrázek, nebo že má jít na chvíli do jiné třídy..
tydle prcící špatně snáší změny, musí si zvyknout.. a učka by ho měla podpořit.
Syn kamarádky v tomto věku nejen škrábal, bouchal a bořil.. ale hlavně kousal. což bylo dost hrozné.

osobně myslím, že malej se necítí ve velkém kolektivu asi úplně nejlíp, chtěl by mít větší pozornost a snaží se ji upoutat.. negativní pozornost, taky pozornost.
Nevím jak mluví,můj ještě teď prakticky nemluví, a ze začátku třeba právě spor s větším dítkem byl proto, že syn neuměl říct, chci se jen podívat, ony ty větší děti byly zvyklé jen mezi s sebou a myslely, že jim to chce prostě bourat, což ale nebyla pravda.. u nás toto ale řešily pí učky.

U nás je jeden chlapec, který pořád děti bouchá.. a pí učky to řeší tak, že neustále vysvětlují, jak chlapci, tak dětem, chlapce dost hlídají, ale neseparují, přesto, že kolikrát praštil naši prostřední a i malého, nikdy to se mnou jeho maminka neřešila, řešila to se mnou pí učka, oznámila mi to a třeba vysvětlila, proč moje dítě má o bonbonek navíc - chlapec který bouchal, musel bonbonek dát a omluvit se - letos už je to s ním o moc lepší ale už mu je tuším skoro šest, je už prostě předškolák.

Asi by pomohlo, kdyby se pí učky snažily synka víc začlenit.. děti si to ryhle řeknou a za chvíli z něho bude ten co bourá a škrábe a strká a on nebude už mít důvod být hodnější, protože si stejně o něm budou myslet že je zlobiví.
Je to cesta do pekel a synek je ještě dost malej na to, abys mu to vysvětlila, teda asi mu to doma vysvětlíš, on ti to odkejvá.. ale pak když s ním cloumají ty emoce, nedokáže to kontrolovat. Zkusila bych, pokud se dá mluvit aspoň s nějakou učkou ji poprosit, jestli by synka víc zapojila, mezi děti, aby neměl pocit že je odstrčený.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.